Hogy csinálta ezt a hajat?
2011. szept. 25. 13:26
1/10 anonim válasza:
Ha annyira beszéltél vele és annyira beleegyezett akkor miért ne öt kérdezted volna meg?.. ne nézz màr ennyire hülyének.
Am mi ilyen nehéz egy egyszerü kontyon..?
2/10 anonim válasza:
Ha beleegyezett, hogy felrakd, akkor miért nem kérdezted meg tőle, hogy hogyan csinálta? :D
Amúgy ez sima konty.
4/10 anonim válasza:
Hát ez a kontytól elég messze van, hátul gumival összefogta és belecsavarta a hajgumiba.
5/10 anonim válasza:
ÖÖÖöö.. ezt most nem értem ha egyszer beleegyezett hogy felrakjad akkor miért nem kérdezted meg tőle...
(vagy nem mondja meg de engedi hogy felrakd???) én ehez hülye vagyok
6/10 A kérdező kommentje:
Neki fodrász csinálta mert keresztelőre mentek:DÉs őt is érdekelné hogy hogy csinálta mert hiába próbálta nem sikerült ilyen púposra:(
2011. szept. 25. 13:51
8/10 anonim válasza:
És nem látta a tükörben, hogy hogy csinálták? Egyébként meg én mindenét látom, hogy pózol, csak a kontyát nem... Egyébként meg ha fodrász csinálta volna, nem ilyen igénytelen hatása lenne...
9/10 anonim válasza:
és 2 fajta ruhában 2 helyszínen, különbözö sminkkel is pózolt, hogy megörökítse ezt a remekmüvet? :D.. nem mondom, hogy rossz a haja, de ezt minden csinàlta csak nem fordràsz
10/10 anonim válasza:
Fodrászhoz elmenni azért, hogy simán felgumizza a haját? Szerintem kizárt...És egyetértek az előttem szólókkal, látnia kellett volna hogyan cisnálták neki, de ezt kétlem. Ezt te találtad vhol, és feltehetőleg nem is ismered a csajt :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!