Szerinted most jobban nézek ki, mint régebben?
Figyelt kérdés
feltettem régebben egy kérdést, h milyen vagyok...többen mondták, h változtatnom kellene, megpróbáltam...szerintetek jobb lett?
Ilyen voltam : http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
most ilyen vagyok : [link]
2011. szept. 24. 16:07
11/24 anonim válasza:
nem látok különösebb változást. valami új hajat kipróbálhatnál, zselézett fazont, ne ilyen kis fejrelapuló frufrusat.
12/24 anonim válasza:
Egyre jobban hasonlítasz SP-re.
14/24 anonim válasza:
szerintem neked egy ilyen haj sokkal előnyösebb lenne!
amúgy nem sokat változtattál zselézd fel!
15/24 anonim válasza:
Szerintem nem sokat változtál, de hatásos ha belövöd kicsit a hajad, mert igy elég lapos. Nem leszel attól divatmajom v ilyesmi...
16/24 anonim válasza:
Figyu, mire jó ez neked? Szükséged van tényleg arra, hogy egy-két kommenttől eltekintve leszóljanak? Esetleg olyanok, akik esetleg még úgy sem néznek ki mint te?
Amúgy meg ízlések és pofonok. Hidd el, lesz akinek úgy is tetszel amilyen most vagy.
17/24 anonim válasza:
Az egyik "esetleg" felesleges:)
18/24 anonim válasza:
Szerintem is zselézd a hajad. A rózsaszín cuccokat felejtsd el.Ne tűrd be az inged/pólód.Ha ezek megvannak tegyél fel megint egy képet:D
19/24 anonim válasza:
Ez a haj eléggé gagyi, már bocsi... Annyiból jobb most, hogy ezen a képen nincs olyan kómafejed, hanem mosolyogsz, de változtass már frizurát, ez tényleg "szopottgombóc". De az arcoddal nincs gond, csak ez a haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!