Melyik Balea termék (DM) jó, melyik kerülendő?
Figyelt kérdés
Én eddig a tusfurdőket és az arclemosót próbáltam, azok jók voltak.2008. márc. 11. 20:43
1/5 anonim válasza:
Én a Balea Young testápolókat is nagyon szeretem. "Megédesítik" a hétköznapokat (ne ez a reklám helye). Nemrég vettem Balea ajakápolót, az is bejött és a kézkrém is frankó. Szóval csak ajánlani tudom.
2/5 anonim válasza:
nekem a sprayes dezodor nem használt semmit :(
3/5 anonim válasza:
nekem Balea termék nem okozott még csalódást,szeretem viszonylag olcsó.én a legjobban a spray-ket szeretem+testápolókat.+szőrtelenítő géleket.
4/5 anonim válasza:
Nekem most van kókuszos balea testápolóm, a volumennövelő(rózsaszín samponom) ribizlis 2 perces hajkúra, hajvégápoló, trópusi balea ajakápoló. Meg vagyok vele elégedve
5/5 anonim válasza:
nekem használ a dezodor :D kókuszos van :D
és fogok venni sárgadinnyés,kivis,kókuszos tusfürdőt(muszály mert csak limitált :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!