Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek hogy ne göndörödjön...

Mit tegyek hogy ne göndörödjön tovább a hajam?

Figyelt kérdés
Egyszerűen kikészülök.Hiába mondják hogy egy kincs a g öndör haj nekem egyszerűen nem áll jól.Egyszer vasaltam ki,s akkor nagyon jól állt de nem akarom így tönkretenni a hajam.Persze kezelést se akarok csak valami otthoni tippet hogy reggelente tudjam megoldani ezt a problémámat.14\F
2011. szept. 21. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
nem tudod, ez benne a lényeg, örülj neki, fogadd el, majd szeretnél te göndör hajat, ha valahogy sikerül elérned, hogy ne legyen göndör...!!
2011. szept. 21. 17:51
 2/6 A kérdező kommentje:
nem all jol nekem!
2011. szept. 21. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Hajmosás után nagy körkefével húzd ki egyenesre... Nem lesz tőle szög egyenes, de valamivel azért egyenesebb. A brazil hajkiegyenesítésről pedig jókat hallottam, de azt csak fodrász tudja megcsinálni és nem is olcsó.
2011. szept. 23. 16:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem olyan nagy mértékben rongálja a hajat a hajvasaló. Én 14 éves koromban kezdtem vasalni a hajam most vagyok 16. Nincs semmi baja a hajamnak. De ha mégse a hajvasalást választod, akkor legjobb módszer a hajlakk.
2011. szept. 23. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A keratinos (brazil) hajkiegyenesítés tökéletes megoldás a göndör, hullámos fürtök ellen. Ez egy ideiglenes megoldás, amely 2-3 hónapig tart, majd újra-többször megismételhető. Kiegyenesítő hatása mellett, javítja hajunk szerkezetét, minőségét.

A kezelés az egyik legújabb, legmodernebb hajkiegyenesítés világszerte, amelynél semmilyen vegyszert (lúgos tartalmú szereket) nem alkalmaznak a keratinon (hajunk, körmünk fő építőanyaga) kívül. A keratin behatol a hajba, ahol a belső sérüléseket javítja, majd védőréteget képez a hajszálon, hogy megelőzze a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezeten sima, selymes, fényes eredményt érünk el

A Brazil hajkiegyenesítés során semmilyen vegyi kezelést nem alkalmaznak, a keratin újrafeltöltésekor helyreállítja a haj szerkezetét és védi a hajat a víz, hő által kapott károsodástól. Minden hajtípushoz ajánlott, függetlenül, hogy festett, dauerolt vagy akár már hajkiegyenesítést is alkalmaztak rajta. A Brazil kezelést folyékony keratin formában alkalmazzák, amely behatol a haj belsejébe, puhítja, egészségesen fénylővé varázsolja és védi a kutikulát a külső káros hatások ellen. A kezelés időtartama függ a haj hosszától és sűrűségétől.

A végeredmény: egészséges, hidratált, selymes egyenes haj.

( A Zsidró szalonban 50.000 ft-től)

2011. szept. 23. 17:21
 6/6 anonim ***** válasza:
hajvasaló nem teszi annyira tönkre a hajat mint ahogy azt mondják, de akkor sem akarsz hajvasalót akkor hajmosás után egyenesre szárítsd be és hajlakk.
2011. szept. 23. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!