A hajam addigra lesz szép, mire hátul zsíros! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
elég göndör hajam van, és ha megmosom, csak még göndörebb, de kb 3 nap után ha mondjuk be volt gumizva, meg a múgy is, már egész normálisan néz ki, de addigrahátul a fejtetőmnél tiszta zsíros és moshatom meg mégegyzer, és akkor megint hülyén néz ki :S amúgy miért mindig csak ott zsíros? (pedig csalánsamponnal mosok hajat)2009. ápr. 25. 09:24
1/5 anonim válasza:
Figyelj,ezzel énis ígyvoltam.Nekm hullámos-göndör a hajam ,ha megfésülöm mosás után pedig olyan mint az oroszlánszörény :S Szerezz be egy jó minűségű hajvasalót ,mosás után kivasalod és mindíg tökéletesen fog állni! És a vasalót nemcsak vasalásra tudod használmi ,ha feltekered rá a hajad ,gyönyörű hullámokat tud csinálni.
13/l
2/5 A kérdező kommentje:
de én nem akarom vasalni :P teteszene göndören, ha hátul nem lenne zsíros
2009. ápr. 25. 10:09
3/5 anonim válasza:
Nekem is pont ilyen hajam van. Megoldás: Hogy ne legyen zsíros meg kell mosni 3 naponta, ezt sajna nem lehet elkerülni. Én általában nem szoktam fésülködni, max a tetején igazítok egy kicsit. rendesen csak hajmosás előtt fésülöm. Nekem magától elég jól beáll, azt meg senki nem veszi észre, hogy nem fésülködtem, mert baromira nem látszik rajta.
4/5 anonim válasza:
Én úgy tudom h göndör hajat vizesen lehet fésülni. Szal hajmosás után amíg még vizes, fésüld meg, ha megszárad elvileg jól fog állni:D Nekem hullámos hajam van én se mindig fésülöm csak vizesen.
5/5 anonim válasza:
ha vizesen jól kifésülnéd, és raknál rá egy kis hajhabot, vagy hab helyett hagynád, hogy magától megszáradjon jól állna. vagy esetleg próbálj szerezni tárcsás hajszárítót, abban szépen megszáradnak a hullámaid, és nem lesz oroszlános
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!