Mit használjak a hajamra, hogy szép, fényes legyen?
Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 20:43
1/7 anonim válasza:
Azt olvastam nemrég, hogy ha almaecettel leöblíted, szép fényes lesz tőle. De én még nem próbáltam.
2/7 anonim válasza:
Hát szép és fényes az egészséges haj. De az azért kevés embernek van ugye.
Esetleg különféle hajfényeket használhatsz, de a legtöbbtől inkább csak zsíros hatása lesz a hajnak.
A sztárok megoldása pedig a hajfesték, ha radikális változást nem akarsz, a saját színét próbáld megtalálni. Szép fényes lesz.
Az almaecet, pakolások, balzsamok csak kismértékben segítenek igazából. Keress valami hidratáló pakolást, mert a száraz haj is fénytelen.
3/7 anonim válasza:
Tojássampon
Henna
Ez a kettő bevált.
4/7 anonim válasza:
Nem a boltira értettem, én házilag készítem el a tojássampont.
3.voltam
6/7 anonim válasza:
én sima nyers tojást feltörök és azt belemasszírozom, és tök jó lesz tőle a hajam :D
16/L
7/7 anonim válasza:
almaecetes vízzel öblítsd le minden hajmosás után!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!