Mit használjak az arcomra?
Figyelt kérdés
20/F vagyok. Nincsenek nagy ragyáim, csak pár miteszerem főleg az orromon. Gondolom csajok jobban értenek hozzá, úgyhogy elsősorban az ő válaszukat várom. Ezeket a miteszereket szeretném eltüntetni és ilyen általános arcápolási tanácsokat szeretnék kapni :)2011. szept. 14. 22:37
1/6 anonim válasza:
az orron a legkönnyebb eltávolítani a mitesszereket szerintem ugyanis olyan hamar elmúlik a pirosság!
egyik lehetőség hogy felpuhítod az arcodat,mondjuk kamillás forróvíz főlé hajolsz a fejedre borítasz egy törülközőt és úgy maradsz oylan 15 percig. Vigyázz nehogy megfulladj ,és nehogy magadra borítsd a forróvizet!
Utána zsepivel megnyomkodod az orrodat,nem muszáj egyesével nyomkodni ha jó puha a bőröd akkor szinte több jön ki egy nyomásra.
Utána tonikkal leápolod
A másik lehetőség ebben a videóban van
http://www.youtube.com/watch?v=-bjOB4zS0uE&feature=related
nos én még személy szerint ezt nem próbáltam de hátha működik,zselatin(nem tortazselé!)és tej kell hozzá
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Várok még további hozzászólásokat is :)
2011. szept. 14. 22:50
3/6 anonim válasza:
A gőzös módszer nagyon jól beválik, azt mindenképp csináld. Amúgy meg ha elmész egy kozmetikushoz pár ezer forintért rendbe teszi a bőrödet, aztán meg már elég rendszeresen tisztítani arclemosóval (szmogtól nagyon mitesszeres lehet a bőr!) és tonikkal áttörölni este.
4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos szmogban vagyok elég sokat, többet mint egy ember átlagosan :S Egyrészt jövök-megyek egész nap az üzleti életben, a többi időmet pedig a műhelyben töltöm buszok és kamionok közt...
2011. szept. 14. 23:02
5/6 anonim válasza:
Használj arclemosót és heti egyszer arcradírt, valamint reggel és este tonikot. A gőzölés is ajánlott, utána könnyebb kinyomni a miteszereket. Én minden "nyomkodás" után tonikot használok és ezt ajánlanám Neked is.
6/6 anonim válasza:
Érdemes zsírfelszívó,fertőtlenítő pakolásoat alkalmazni.Ilyen az agyag,teafa.Heti 1-szer gőzölés után te is finoman ki tudod tisztítani,utánna kend le fertőtlenítővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!