Zsíros hajra mit érdemes használni? (többi lent)
Kedves kérdező!
az én hajam is iszonyat könnyen zsírosodik, évek óta csak a head & shoulders korpás hajra sampon használ neki (2 napig). A többi samponnal még eddig se bírja a hajam. Jelenleg egy baba sampont próbálgatok, vasárnap este mostam meg vele a hajam, tegnap este már kicsit büdös volt, most meg már egyenesen hót zsíros és büdös is.....
elegem van nem tudok vele semmit kezdeni. A zsíros hajra való samponok úgyszintén nem használnak.
Szerintem vagy törődj bele, hogy ilyen a hajad, vagy próbálgasd a samponokat addig amíg nem találsz egy jót. (én már nem számolom hanyadikat próbálom....)
20L
wu2, ecet és társai csak rontanak a helyzeten, mert szárítják a hajat, a bőrt, amire reakcióként még jobban zsírosodik.
Normál hajra való sampon a legjobb minden hajtípusnak, de olyat keress, ami nem 2in1, hanem átlátszó, meg ne használj lakkot, habot, hőt, ne piszkáld a hajad, ne fésülködj folyton.
Esetleg próbálkozz meg a Naturlandos samponnal, keresd meg, melyik illik leginkább a hajadra. Árban annyira nem vészes és egész hatásos, bár a te korodban úgyse segít semmi, mert nagy eséllyel hormonális, sajnos marad a mindennapos mosás.
Ja még egy tipp: ha hosszú és egyenletesre vágott a hajad aránylag, akkor keress másik frizurát, netán egy rövidebbet, mert ha nem tud szellőzni, akkor az megint rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!