Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zsíros hajra mit érdemes...

Zsíros hajra mit érdemes használni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon sok ilyen kérdés volt már, de teljesen összetörtem. Ha hajatmosok reggel, akkor aznap szép a hajam, másnap elmegy, de harmadik nap már borzasztó. Az osztálytársaim mindig ezzel fikáznak, pedig kétnaponta mosom. Sokszor már undorodom magamtól! Mit tehetnék? 15/L
2011. szept. 13. 14:19
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt légyszi ne írjátok, hogy mossam naponta!
2011. szept. 13. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

az én hajam is iszonyat könnyen zsírosodik, évek óta csak a head & shoulders korpás hajra sampon használ neki (2 napig). A többi samponnal még eddig se bírja a hajam. Jelenleg egy baba sampont próbálgatok, vasárnap este mostam meg vele a hajam, tegnap este már kicsit büdös volt, most meg már egyenesen hót zsíros és büdös is.....

elegem van nem tudok vele semmit kezdeni. A zsíros hajra való samponok úgyszintén nem használnak.

Szerintem vagy törődj bele, hogy ilyen a hajad, vagy próbálgasd a samponokat addig amíg nem találsz egy jót. (én már nem számolom hanyadikat próbálom....)

20L

2011. szept. 13. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:
A Bojtorjan sampon a herbaritol nekem nagyon jol hasznalt.
2011. szept. 13. 15:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Wu2 régi flakonos sampon nagyon jó.Vagy a fürdés utáni ecetes vizes hajleöblítés.Amúgy ha annyira zsíros és látszik és ezzel cikiznek,akkor most meg minden nap vagy minden második nap.
2011. szept. 13. 18:07
 5/8 A kérdező kommentje:
wu2-t használok, az ecetet is próbáltam, de semmi
2011. szept. 13. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:

wu2, ecet és társai csak rontanak a helyzeten, mert szárítják a hajat, a bőrt, amire reakcióként még jobban zsírosodik.

Normál hajra való sampon a legjobb minden hajtípusnak, de olyat keress, ami nem 2in1, hanem átlátszó, meg ne használj lakkot, habot, hőt, ne piszkáld a hajad, ne fésülködj folyton.

Esetleg próbálkozz meg a Naturlandos samponnal, keresd meg, melyik illik leginkább a hajadra. Árban annyira nem vészes és egész hatásos, bár a te korodban úgyse segít semmi, mert nagy eséllyel hormonális, sajnos marad a mindennapos mosás.

Ja még egy tipp: ha hosszú és egyenletesre vágott a hajad aránylag, akkor keress másik frizurát, netán egy rövidebbet, mert ha nem tud szellőzni, akkor az megint rossz.

2011. szept. 13. 19:10
 7/8 A kérdező kommentje:
nee :,( levágatni vagy pl. fokozatosra nyíratni nem tudom, mert néptáncolok, ezért nem tehetem meg, de nem is lenne szívem, mert már majdnem a fenekemig ér és nagyon sűrű...
2011. szept. 13. 19:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor lehet hogy itt a probléma,hosszú és sűrű.
2011. szept. 13. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!