Gyorsan, hatékony pattanás tüntetés?
Szeretnék valami HÁZI praktikát amivel gyorsan,egyszerűen és hatékonyan lehet pattanásokat eltüntetni.Nem szeretnék több ezer forintos kencéket venni ami lehet,hogy nem is ér semmit.
Ma délután úgy éreztem kell kezdenem ezekkel valamit,mert napközben zsíros a bőröm és piros pattanások vannak.Így estére tettem fel egy "pakolást" ami abból állt,hogy egy kis élesztőt összekevertem pici vízzel és azt kentem fel,majd mikor megszáradt lemostam.Ez használ valamit?Mennyi időnek kell eltelnie,hogy látható legyen a javulás?
Más javaslatokat is várok.
Köszi előre is :))
pattanásokat, miteszereket ki kell nyomni, a patikába van miteszerírtó, régen azt használtam bevált
most arcszeszt használok, ez szintén nagyon bevált
Ez az arcszesz férfi?mert úgy tudom,hogy nőiben nincsen :S
Lehet éjszakára kipróbálom a férfit,úgyse érzi senki. :'DD
én is ugy voltam vele hogy minden kenceficét kipróbáltam az élesztős pakolást is nekem nagyon az se segitett... elmentem hát kozmetikushoz ő nagyon rendbe tudja hozni a dolgokat ha már vannak pattanásaid jobb nem lesz a helyezeted ha nem kezelteted... én a kozmetikus javaslom 3000 forintot szerintem megér meg hatásos is :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!