Lányoknak milyen festett haj, frizura jön be fiúkon?
Figyelt kérdés
szeretném festeni a hajamat, de nem tudom hogy a lányoknak milyen jön be :) most vok 17 esetleg vmi divatosat, ha tudtok!2009. ápr. 22. 09:06
1/12 anonim válasza:
Nem tudom más lány, hogy van ezzel, de nekem egyáltalán nem jön be, ha egy pasi festi a haját. Ne a divatot próbáld követni vagy másnak tetszeni/megfelelni, találd meg a saját stílusod.
2/12 anonim válasza:
Neee! Nagyon gáz a festett haj fiúkon! Nekem a hosszabb haj jön be (nem hosszú, csak hosszabb, nem tüsi) zselé, minden nélkül.
3/12 anonim válasza:
Ne festesd, nekem se jönnek be a festett / melírozott fiúcskák. 22L
4/12 anonim válasza:
NE FESTESD!
Egy férfi(mégha csak 17 is) akkor is legyen természetes!
A fiatalon őszülőknek írnám hogy eszükbe ne jusson elfedni bármi módon mert naggggyon szexis!
2 gyermekes anyuka :)
5/12 anonim válasza:
ez is pasifüggő! Nekem van egy haverom akinek be volt melírozva a haja és sztem neki qrvajól állt! csak sok vágástól már nem olya neki!
Szal pasifüggő!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6/12 anonim válasza:
Szerintem undorító lenne, b.uzis.
7/12 anonim válasza:
Minden lánynak más tetszik, ne nekik akarj megfelelni mert az nem fog sikerülni. Lehet egyiknek tetszeni fog másik meg szóba se állna veled. Olyanra csináld ami neked tetszik.
8/12 anonim válasza:
Hát, szerintem ne fesd be, mert nekem biztos nem jönne be. Lány vagyok, és egyre borzasztóbb, hogy a fiúk is sminkelnek... Szerintem hagyd úgy ahogy vagy, biztos így is jól néz ki. :)
10/12 anonim válasza:
Szerintem se fesd be a hajad, borzalmas ha egy fiú festi a haját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!