Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol tudnám eladni a hajam? El...

Hol tudnám eladni a hajam? El lehet egyáltalán?

Figyelt kérdés
Hosszú, fekete, hullámos, vastag szálú, és szerintem 30 centit lehet belőle levágni. Kérdés, hogy el tudom-e adni.
2011. szept. 10. 08:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Profi fodrászoknál érdeklődj, ők meg szokták venni. Bár nem tudom, hogy 30 cm elég-e hogy tudjanak vele dolgozni, az én fodrászom 40 cm mondott.
2011. szept. 10. 08:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja és ne add bagóért, járj utána, mert jó pénzt fizetnek érte.
2011. szept. 10. 08:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy meglenne a 40 is. Jaa, és a baj(?) az, hogy fokozatosra van vágva picit. Szóval nem mindenhol egyforma hosszú.
2011. szept. 10. 10:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Gondolom azt kiválogatják tincsekre, de szerintem az erős szálú, egészséges hajnak örülnek.
2011. szept. 10. 10:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Festetlen fekete a hajad? Mert úgy tudom csak akkor veszik be .. bár nem biztos. Basszus nekem pont jó lenne a hajad, nekemis fekete hullámos és vastag szálú:D Majd írd meg hova adtad be:D
2011. szept. 10. 14:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Festetlen, anyukám ázsiai, tőle örököltem:)
2011. szept. 10. 14:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor már miért nem bizniszelitek el egymás között? A fodrász ráteszi a hasznát :-)
2011. szept. 10. 14:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Beveszik, általában 20 cm fölött és elég jó árat fizetnek érte értsd ezt tízezrekben.

Van olyan fodrász, aki megveszi, majd továbbadja, van olyan aki hasznosítja. Pl az én fodrászom hajhosszabbítást nem vállal, viszont régen parókákat készített, ehhez vette meg a hajat.

2011. szept. 10. 14:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Figyi ha már körülbelül tudod , hogy mennyit tudnának belőle levágni , akkor megbeszélhetünk egy árat ami neked is jó meg nekem is:)Ha úgy benne vagy..
2011. szept. 12. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!