1/8 anonim válasza:
Lány vagyok, de tapasztalatom alapján a fiúk ezt izginek tartják :D
3/8 anonim válasza:
Igen, sőt, kifejezetten bejönnek az ilyen hajú lányok, persze ha szép arc figyel alóla :D
4/8 anonim válasza:
nos, nekem is göndör, eddig egyetlenegy ember nem szerette, a volt barátom. de nem azért, mert göndör, hanem mert sok, és zavarta alváskor...mindenki más odavolt érte, sőt, egyesek szóltak is, hogy bontsam már ki, mikor be volt fonva, vagy összekötve.
5/8 anonim válasza:
láttam már olyan lányt akinek kimondottan jól állt a göndör haj, de alapvetően nagyon nem tetszik.
6/8 anonim válasza:
Nekem mindenki dicséri a göndör hajam, bár nem pont olyan csigás, mint a spinének a képen.
Nekem magamon is tetszik, máson is, olyan szexi, huncut hatást kelt, és persze üde "színfolt" a szögegyenesre vasalt hajak tengerében.
7/8 anonim válasza:
Ez a fajta haj nagyon szép. Egy barátnőmnek van ilyen és odavannak érte :) Csak az a baj hogy sokmindent nem lehet vele kezdeni csak kiengedni meg összefogni. Formázni frizurára elég nehézkes. Tekintve hogy összeugrik és nem látszik a fokozat meg ilyenek. vagyis nekem ez a tapasztalatom.
8/8 anonim válasza:
Vanila Hume, az enyémet is dicsérni szokták. és fogadjunk, hogy a képen lévőnek se olyan a mindennapokban. beállítva, frissen profi fodrászolva könnyű. akinek meg nem tesztik, nyilván azért, mert most a vasalt a divat, és ahhoz szokott. olyan 20 éve mindenki daueroltatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!