Mit ajánlotok korpa ellen?
Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 11:37
1/6 anonim válasza:
Neutrogena T/Gel
Nizoral
Bioderma Nodé DS+
ezek mind jók
3/6 Fabyen válasza:
Nekem a hajmosás utáni langyos almaecetet ajánlották. 1l vízbe 1-1,5kanál alma vagy sima ecettel le kell öblíteni a hajat.
5/6 anonim válasza:
Én már mindent kipróbáltam, mindennapos, heti 3X, 2x hajmosás, ecetes öblítés, de egyiktől sem múlik el, csak a tünetek némileg kordában tarthatók. Ha visszatérek a normál samponhoz és a heti 1 hajmosáshoz, visszatér a korpa és a viszketés. Jelenleg Nizoral és Dermipsor krémsampont használok (egymás után, közte ecetes öblítés) hetente 2-szer mosom, így nem látszik a korpa és nem viszket. De ha valami miatt kések 1-2 napot a hajmosással, máris jönnek a tünetek.
6/6 vaszily katalin válasza:
az hogy hogyan táplálkozol azis fontots.én ha elég meleg van röktön kint a frislevegö s a napra teszem fejem.20110915 ma már ovatosan száritom a hajam a levegön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!