KI az aki csak arctisztító tejet használ? Melyiket érdemes választani?
Figyelt kérdés
szeretném a szappanomat lecserélni vmilyen arctisztító tejre,de melyiket válasszam? lényeg hogy jól letisztítsa a bőrt de ne szárítsa ki.
pattanásos miteszeres a bőröm
2011. szept. 6. 16:13
2/5 A kérdező kommentje:
szia!
kicsit tartok az ilyen rossmanos dm-es garnier nivea... termékektől,már sokat használtam és nekem nem csináltak semmitsem.
kozmihoz járok rendszeresen de kellene vmilyne arclemosó tej ,gondoltam a vichyre vagy bidermára Babe termékekre amik pl gyógyszertárban kaphatók.
de neked amúgy milyen a bőröd???pattis?
2011. szept. 6. 16:37
3/5 A kérdező kommentje:
2011. szept. 6. 16:46
4/5 anonim válasza:
Nekem legjobban a DM Balea vált be. Szerintem nagyszerű, és olcsó.
5/5 anonim válasza:
én a 2-t használom. pattis/zsíros stb a bőröm:D a garnier előtt vichy-t használtam,de ez sokkal jobban bejött:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!