Igaz, hogy csak a hosszú haj hullik?
Valaki azt mondta, hogy hiába növeltem meg a hajam, mert így csak hullani fog, és idő előtt kopasz leszek, stb.
Én viszont úgy gondolom, hogy a rövid haj is ugyanannyira hullik, csak az emberek nem figyelik, hogy az 3-12 mm-es hajú embereknek hullik a haja, hiszen egy 10 cm-es hajszál sokkal szembetűnőbb.
Összegezve szerintem mindegy mekkora a haj, úgyis hullik! Nektek mi a véleményetek erről?
14/F
Egyetértek veled.
Mindegy, hogy rövid a hajad vagy hosszú ugyanannyira hullik, ha hullik.
Talán annyi lehet, hogy a hosszú haj egy idő után jobban lelapul, nagyobb a hajszálak súlya ezáltal jobban hullik, mert elnehezednek a hajszálak.
Ja és a hosszú hajnál, ha egy-két szál kijön, már akkor is frászt kap az ember, mert soknak tűnik. Hidd el, tapasztalat :)
Nyugodtan növeszd meg a hajad, nem fog kihullani.
Köszi a válaszokat. :)
A hajam már hosszú, csak nem értem miért csak a hosszú haj hullik egyesek szerint...a haj az haj, és ha hull, mindegy mekkora. :) Igy legalább most ha valaki szól valamit, mondhatom, hogy más szerint is ugyanúgy hullik a rövid, mint a hosszú. :P
Sok 40-50 körüli férfi van padlón emiatt, hogy hullik a haja. Pedig általában nekik rövid hajuk van, mégis ki tud hullani.
Aki szerint a rövid haj biztosíték hajhullás ellen az hülye, de majd rájön :))
sztem a hosszú haj tényleg jobban hullik, hisz a súlya sokszorosa általában egy olyan pici hajszálnak...
nekem vááá de hullik, így hátam felé érve.
persze hullik amúgy is, de a hosszú felé biztos elhajlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!