Milyen egy 'páwa' haj? Melyikek tetszenek nektek?
eddig mindig ugyanazt a hajat vágattam, de most pénteken valami mást szeretnék. szeretnék egy kis változatosságot, csak nem tudom hogy konkrétan a leggyakoribb páwa haj hogyan néz ki, mert nagyon sokféle van.
mutassatok képeket.
köszönöm:)
tudod...az a szánalmas sztem h páwa hajat akarsz...ilyen nincs h páwa haj:Distenem...:D ne páwa akarj lenni vagy mitököm...nézz körbe neten és ami tetszik és szted jol áll neked olyanra vágasd le...:)
23L
Szerintem hülye kérdésre hülye válasz :) Nekem tetszett a kép :)
Nincs olyan hogy páwa haj.
Ennyi erővel ezt is kérdezhetted volna: nagyon menő akarok lenni, olyan kis tini akin messziről látszik hogy mindig plázákban lóg anyuci pénzét költve, hogyan hirdethetném ezt a hajammal is?
Tanulj inkább.
Szerintem kezdjük az alapoknál :D Azt sem tudod, hogy mit jelent maga a "PÁWA" szó. A PÁWA a Pólus, Árkád, Westend, Aréna bevásárlóközpontok kezdőbetűjéből jön ki. Az olyan lányokat, (fiúkat) hívják páwának, akiket ezeken a helyeken találhatsz meg, magyarán pláza p*icsák.
Tehát egyszerű dolgod van :D Menj el egy (Pesti) plázába, 10 perc alatt egy valaggal fogsz látni páwa hajat ;)
tudod nem anyuci pénzét költöm el, hanem saját megdolgozott pénzemet költöm el neharagudjál, és a páwa haj alatt azt értettem hogy AZ OLYAN HAJ ami a PÁWÁKNAK szokott lenni.
ja utolsó: tudom mi az a páwa nem kell felvilágosítani ;)
A frizurát nem használják, hanem hordják.
És ismétlem (mert te sem vagy ám egy gyors felfogású ezek szerint): a plázákba járó lányoknak ugyanolyan hajuk van mint bárki másnak.
Sőt: egy másik válaszoló is írt neked egy okos tanácsot: menj el a plázába és nézd meg mit hordanak.
Annyira szomorú hogy ilyen buta kislányok a következő generáció :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!