Ezt a hajat, hogy tudnám megcsinálni? (Lent kép)
2011. szept. 4. 15:15
1/4 anonim válasza:
Bocsi az OFFért, én is kíváncsi vagyok:D
2/4 anonim válasza:
Van rá ötletem de nem biztos hogy jó.
A haj:mosd meg a hajadat, picit szárítsd meg tégy rá hajhabot majd szárítsd tovább úgy hogy körkefével megemeled a hajtöve. Ha szükséges a hajad végét húzd át hajvasalóval, az egyik oldalra húzd át a hajtömeget majd a kész művet fixáld hajlakkal.
A smink:alapozóval tedd egyenletessé a bőrödet majd púderrel fixáld,a szemhéjadra használj szürkéskék szemhéjpúdert, alul húzd ki a szemed majd használj szempillaspirált. A szádra használj bézs színű rúzst.
3/4 anonim válasza:
Jaj,ez a haj nekem is nagyon tetszik. *.*
Szerintem is úgy lehet beszárítani, ahogy a második válaszoló megírta. Valami jó hajhab(hajtőemelő) kell a hajtövekre, és körkefével beszárítani, aztán lakk.:))
4/4 anonim válasza:
Ezt a dús hatást szőke hajjal- szerény véleményem szerint- csak póthaj segítségével lehet elérni. Esetleg még ez lehet megoldás: A fej tetején lévő rövidebbre vágott réteget teljesen feltupírozod és a tetejét fésülöd csak át. Az egészet hajlakkal fixálod, az alját kivasalod. Smink: alapozó, púder és fekete tus, valamint szempillaspirál. A szájszínt legkönnyebben kevés alapozóval vagy korrektorral tudod ilyen testszínűvé varázsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!