Mit ajanlotok borotvalkozas utan honaljra, hogy ne pirosodjon ki? bovebben lent
Vagy ha mar megtortent (mint esetemben) mivel segitheto a "gyogyulas"? Nem sebes vagy ilyesmi, csak gondolom majdnem mindenkinek irritalja a borotva a honaljat es piros foltos meg faj is picit. Tudom, hogy ilyenkor nem ajanlatos a golyos dezodor ra (hiaba van par direkt erre, sz*rt sem ernek) de ilyen melegben szepen neznek ki izzadsaggatlo nelkul.
Eddig nyaron 2 naponta borotvaltam, de most, hogy ilyen irritalt, attertem heti 2-re (muszaj , mert eros, suru, fekete a szorzetem) gondolhatjatok...
Varom a tippeket! Koszi
Nekem is kipirosodott régen,de én most már úgy borotválom,mikor már kellőképpen "kiáztam" a zuhany alatt,vagy a kádban,tehát mielőtt végeznék a tisztálkodással,nálam az az utolsó lépés,hogy bekenem a hónom alját dove szappannal,aztán rákenek egy borsónyi tusfürdőt,és így húzom le. Mióta így csinálom sosem pirosodik ki,próbáld ki hátha neked is beválik. :)
26/N
Jobb minőségű borotvát. Nekem sose pirosodik ki, csak egyszer történt meg, amikor elfogyott a borotvám és valami otthon lévő ócska izével csináltam meg.
A másik, hogy este borotváld, és akkor reggelre megnyugszik a bőr.
Koszonom a valaszokat. En is hasonlokra gondoltam, csak kivancsi voltam, hogy jol gondolom-e. Mindig este szoktam borotvalni. Sajnos aztatni viszont nem tudom, mert kadunk nincs, csak zuhany. Borotvam pedig nem gagyi, hanem Venus gilette es kb. 1-2 havonta cserelem a pengejet.
Valszeg ugy lesz akkor, hogy borotvalas utan is minden este lefekves helyett golyos dezodor helyett, bepanthennel kenem be (mert az van itthon) , mert napkozben csak nem maszkalok kremes honaljjal meg ugye a krem az izzadas ellen sem ved. Nem mintha a mai izzadsaggatlok sokat segitenenek, de legalabb illatosat izzadok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!