Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Létezik olyan a fodrászatban,...

Létezik olyan a fodrászatban, amivel behullámosítathatom a hajamat? És most nem a hajcsavarókra, meg a kulmázásra gondolok.

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mivel lehet hullámosítani a hajamat. Létezik olyan, hogy tartós, amit a nénikék csináltatnak maguknak. De van olyan is, hogy csak hullámokat raknak bele, és nem göndör fürtöket. Egyenes, hosszú, sötétbarna hajam van és szeretnék, hogy kicsit hullámos legyen, de ne csak akkor ha éppen hajmosás után felcsavarom, vagy akár bekulmázom.
2011. szept. 2. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Én beszoktam fonni mikor még vizes. :)

Fodrászatnál pedig létezik a dauer.

2011. szept. 2. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Neked a dauer vagy a haedlinesra lesz szerintem szükséged, és mondd a fodrásznak, hogy nagy csavaróra tegye, mert nem szeretnéd, hogy összeugorjon, hanem csak szép hullámos legyen.
2011. szept. 2. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:
van tartós hajgöndörítés! egy fodrászat honlapján olvastam :) nekem tartósan egyenesítve van :)) nézz szét :) remélem segíettem :)
2011. szept. 2. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:
segítettem*
2011. szept. 2. 19:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget :)
2011. szept. 2. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!