Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a p. csa ez a kis valami a...

Mi a p. csa ez a kis valami a fejemen? :O hogy szedjem le? :S

Figyelt kérdés

a homlokomon,jobb oldalt van egy kis dudor.

és tökre úgy néz ki mintha nőne a szarvam o.O

és azt hittem hogy egy nagy pattanás

de másnap is ott volt és akkor már megpróbáltam kinyomni,de k.rvára fájt és nem akart kipukkanni

erre (tudom,segg vagyok) beleszúrtam egy tűt,hogy a kis lyukon keresztül majd kinyomom ....

erre beleszúrtam,és csak egy lila pötty maradt utána :O

és már vagy egy hete itt van a fejemen és iszonyat durva basszus,ha így megnyomom,olyan érzés,mintha egy golyó lnne benne :|

és már kezd nagyon idegesíteni,mit tegyek?

kinyomni nem tudom,akkor mivel szedjem le?

13l

2011. szept. 2. 14:47
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
15:02 fenthagynám de amilyen hülyén alszok,biztos leesik xd
2011. szept. 2. 15:04
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, akkor tegyél egy törölközőt a vánkosodra, nehogy összekoszold :) Nem muszáj egész éjjelre, de minél többet legyen fent, az a lényeg.
2011. szept. 2. 15:05
 13/22 A kérdező kommentje:

értem :D

ecetet nem merek rá rakni mert anyám balhézna hogy büdös van...xd

2011. szept. 2. 15:06
 14/22 anonim ***** válasza:
Várj, és elmúlik. Egyébként 13 éves vagy, szóval kerüld ezeket a p*csa, k*rva szavakat.
2011. szept. 2. 15:52
 15/22 A kérdező kommentje:
:D:D
2011. szept. 2. 16:05
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy neked mi lehet a homlokodon, de nekem ilyen volt a fülemnél, elmentem orvoshoz és írt rá antibiotikumot, meg mondta, hogy jéggel borogassam, és lement egy-két héten belül, de ha nem ment volna le akkor felszúrta volna.

16/L

2011. szept. 2. 16:06
 17/22 A kérdező kommentje:
mért,akkor írjam ki hogy prostituált?
2011. szept. 2. 16:08
 18/22 A kérdező kommentje:
16:06 akkor szerencséd volt :O :D
2011. szept. 2. 16:08
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

lehet,azert lilult be,meg kemenyedett meg,mert belenyomtad a tüt.lehet bakteriumos volt..

nyugi nekem is voltak ilyen huzasaim,mondjuk ilyen szarvas ugyem meg szerencsere nem volt:D

szerintem el fog mulni,de ha nem,tenyleg borgyogyasz!

2011. szept. 2. 16:34
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
az ólomecet nem egyenlő az ecettel :) az egy krém, habár az is eléggé büdös :D ichtiolt kenj rá 1-2 nap és ott se lesz. Amúgy a bőrgyógyász is azt írt fel nekem :)
2011. szept. 2. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!