Milyen gyógyszereket ismertek, amik enyhén pattanásos bőrre valóak?
Bőrgyógyászhoz megyek és szeretnék gyógyszert kérni, de félek hogyha Roaccutant kérek azt nem fog adni, mert azért annyira nem pattis a bőröm. (Amúgy igen, én írtam ki ide nem sokkal ezelőtt egy kérdést arról hogy mi lesz ha nem adja ki, de gondoltam addig is szerzek egy B-tervet.)
Szóval van itt valaki aki hallott olyan gyógyszerről ami nem a nagyon pattis bőrre való? Hanem ilyen enyhébb, piros pöttyökre.
Nem véletlen, hogy nem nagyon írják fel. ha pedig tényleg nem olyan vészes a bőröd jobban is jársz kozmetikai gyógyszerekkel, azért csak kevesebb mellékhatással kell számolnod úgy.
Amúgy nekem Lubex Emulsiot, Zyneritet és Skinorent írtak fel anno, nekem a Zynerit vált be leginkább.
Meg volt valami magisztrális kenőcs is, aminek nem tudom a nevét, pedig az tényleg annyira helyre pakolta az arcom és még olcsó is volt:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!