Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen uborkás termékeket...

Milyen uborkás termékeket ismersz?

Figyelt kérdés

Anyum imádja az uborkás krémeket, testápolókat, és szeretném bővíteni a "raktárkészletét", mert most lesz a születésnapja?

Milyen minőségi krémeket, maszkokat, samponokat stb. ismertek? Ubis Dove testápoló már kilőve :)

2011. szept. 1. 09:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Oriflame uborkás arcmaszk

ha még árulják..

2011. szept. 1. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:
2011. szept. 1. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Menj el egy Yves Rocher boltba (Duna Plaza például), az minőségi és nem drága, ott mindenféle natúr dolgokból való termékeket lehet kapni arcra, testre, én tuti onnan választanék valami uborkásat. Pont ajándéknak való.
2011. szept. 1. 12:52
 4/5 anonim ***** válasza:

A dm-ben lehet kapni Ziaja márkájú uborkás arckrémet,nekem bevált, elég olcsó (kb 700ft).Ha ajándéknak valami drágábbat szeretnél adni,akkor esetleg benézhetnél egy Lush üzletbe,hátha van valami uborkás termékük:)

21/L

2011. szept. 1. 13:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Én csak egy uborkás terméket ismerek,valószinűleg ugyanolyan mint amit te írtál kérdező,csak más maga a termék.

Pontosabban az uborkás Dove spray.

2011. szept. 1. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!