Hol lehet olyan szines (rózsaszin, kék stb) hajfestéket kapni, ami tényleg látszik is a hajban és tartós? Nem baj ha drága.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 15:29
1/2 anonim válasza:
Előtte (ha nem szőke vagy) akkor le kell szívatni a tincseket, aztán pedig bekened őőő habfestékkel, azt hiszem ez a neve. Van belőlük több szín. Én 1 kisebb városban élek, és nálunk 1 nagyobb illatszer osztályon lehet kapni, szóval fodrászkellékesnél tuti kapsz. Nekem tűzpiros tincsek voltak a hajamba, de hát mivel ez színező pár mosás után kijött. Akkor csúnya volt, viszont ezt magamnak is újra tudtam festeni, mert csak ott fogja be, ahol le van szívatva.
2/2 anonim válasza:
Minden fodrászkellékes boltban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!