Melyik az a női borotva, amelyik alaposan borotvál?
Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok, hogy az intim területen, még a nehezen hozzáférhető részeken is jól szedje le a szőrt. Nem szeretnék horror összeget költeni rá, de úgy gondolom, hogy sokkal könnyebb lenne a pocakos időszakban, na meg persze utána is.2011. aug. 30. 23:28
3/7 anonim válasza:
A borotva nem borotvál, csak te. Márpedig amiben penge van az jó, mindegy melyik, nincs különbség.
4/7 anonim válasza:
felejtsd el a női borotvákat gillette mach3 v fusion
5/7 anonim válasza:
igaza van az előttem szólónak a Gillette Fusion-nél nincs jobb! :)
6/7 anonim válasza:
A női borotvák szerintem nagyon bénák. A férjemtől egy szuper wilkinson férfi borotvát kaptam, hatalmas a különbség (:
7/7 anonim válasza:
rózsaszín gillette-t használok már régóta ,hárompengés és MOZOG a feje ,nem szeretem a merevfejű borotvákat
[link] ígyx néz ki csak nem iylen csomagolásban szokott lenni olyan 4 db 800 -1000 forint de persze sokáig elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!