Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mikor párszor megvágtam magam...

Mikor párszor megvágtam magam borotvával, ottmaradt egy pici kerek fehér seb, és már lassan egy éve ottvan és nem múlik el. Ezek nem múlnak el valami krém segítségével? Vagy esetleg valami mással?

Figyelt kérdés
Borotválkozáskor véletlenül megvágtam magam és volt egy-két seb ami kis fehér pöttyként gyógyult be, ami nem múlik el és régóta megvan.Azt nem lehet valami segítségével gyógyulásra késztetni?Vagy csak újbőr és, ha lenapozom eltűnik?
2009. ápr. 19. 11:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem 2 éve megvan egy borotvás seb, fehér, nem olyan sima mint körülötte, szerintem ha eltűnik, az beletelik majd pár évbe még...

próbáld ki, hogy minden nap kened körömvirágkenőccsel( tégelyessel, ami sötétsárga és nem világossárga krémmel) és lehet kapni a patikákban egy kicsi tubusos krémet, asszem sárga minta vagy írás van rajta, a nevére sajnos nem emlékszem, az kifejezetten sebhelyek, hegek kezelésére és eltüntetésére van. De ha rákérdezel, bizos tudnak valamit mondani

2009. ápr. 19. 21:40
 2/3 anonim ***** válasza:
első vagyok: a fent leírtakat én nem csináltam, szóval nem tudom mennyire hatásos ilyen sebnél, de a körömvirág a friss sebeknél nagyon jól beválik, hátha segít valamit
2009. ápr. 19. 21:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Jaaaj köszi ^^ szerintem régi sebeket az nem gyógyit, de legalább nem lesz több rajtam xD...köszi köszi köszi :D:D
2009. ápr. 20. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!