Tapasztalatok a Perfect Mousse hajfestékkel kapcsolatban?
Barna a hajam és szőkét szeretnék :) Szerintetek szőke leszek vagy vöröses lesz a hajam?
Aki nem ismerné--> [link]
Köszi előre is
Csak pozitív dolgokat tudok mondani róla.
Igaz én barnával szoktam festeni, de a használata nagyon könnyű, szépen elfedi még az őszhajszálakat is. És tuti h egy doboz festék elég a hajamra még sok is, hátközépig érő hajam van. A balzsam is hozzá sok van, és olyan jó puha lesz tőle a hajam :) Nagyon szeretem :)
Csatlakozom az előttem szólóhoz,Nekem is Bevált!
Bár én a sötétbarna hajamat világosítottam 750-selmég jobb is lett annál,mint amit vártam. Nekem ez volt az első hajfestésem,de még így is nagyon könnyű volt használnom,hátközépig érő hajamra bőven =elég volt a flakon.
Bár kissé bizarr színe volt a krémnek miután összeráztam (csibesárga),de a végeredmény praliné barna lett:))
Ajánlom!
Ja,egyébként a 750-es színnel(praliné) az én sötétbarna hajam inkább vöröses lett, mint szőkés.
/az előző válaszoló voltam/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!