Kék szem, vagy barna szem?
Figyelt kérdés
Melyik a szebb? És kérlek azt is írjátok oda, hogy nektek milyen szemetek van.2011. aug. 28. 17:29
12/16 anonim válasza:
A barna olyan egyhangú. Sokkal szebb a kék, amúgy nekem is kék.
14/16 anonim válasza:
A barna sztem szebb ,de nekem kék van .( A Barna melegséget sugároz)
15/16 anonim válasza:
Barna. Barna van nekem is. És pasin is jobban tetszik a barna szem, az a nagyon sötét barna, ahhhw :D
16/16 anonim válasza:
Hmm..
Nekem sötétbarna [ majdnem fekete ] szemem van, és egy pasin igazából.. Hát.. A kék. De nem a zöldes-kék, vagy ilyen világos-kék, NEM. Az az igazi szép, mélykék. Példának felhozhatom mondjuk Nicholas Houltot. Gyönyörű, kék szemei vannak. Viszont, a barna is nagyon szép :) Meg a zöld. Najó, szóval szerintem mindegy, csak "mély" legyen. Mélykék, Mélybarna, Mélyzöld.
Remélem érthető, elég szerencsétlenül fogalmaztam.. xd
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!