Csajok! Ti mit csináltok a hónaljszőrzettel? Borotva, gyanta, szőrtelenítőkrém, vagy marad szőrös?
Én gyantát vagy epilátort használok, ugyanis utálom, hogy borotvával már másnap szúrok. Elég fájdalmas, de inkább a fájdalom, mint a tüske, azt nem szeretem. :)
17/L
Én régebben próbáltam krémmel, nekem bevörösödött az egész és iszonyatosan fájt (égett, csípett).
Próbáltam a borotvát is. Azzal az a baj, hogy túl gyakran kell, megerősödik a szőrszál és amikor nő vissza, nekem viszket és az borzasztó kellemetlen. A borotvát csak akkor használom, ha valami miatt a nagy sietségben csak erre futja.
Egyébként epilátort használok. Igaz, kicsit kellemetlen meg utána érzékeny lesz a bőröm, de egy kis körömvirágkrém csodákra képes. :)
szia!
nekem az epillátor alig fáj... sztem simán rá lehet szokni ha kb 5 hónapig 3-4 hetente kozmetikussal leszedeted, aztán utána az epillátort is alig érzed. én így szoktam rá. sok sikert;)
13/l
semmiféleképp ne maradjon ott:D
borotválni szoktam, sztem tedd te is azt!!
Nekem egy Philips mosható fejű van, 2 fokozatos (A zöld fajta mert van sárga meg rózsaszín is, de az nemtom hogy miben különbözik)... A Media Marktban asszem októberben. 5000 Ft volt bármiféle akció nélkül, szóval szerintem nem olyan vészes, mert sokáig kitart...
De ezek a masszírozófejek meg hasonlók tök feleslegesek, semmit nem ér, csak egy egyszerűt vegyél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!