Mit kezdjek a hajammal?
Figyelt kérdés
a hajam nagyon "szállós"!ha kieresztem és kimegyek az utcára akkor szinte azonnal összeborzolódik!összefogva nem hordhatom mindig,meg nem is áll jól!ha hajlakkot használok akkor meg összeáll egy csomóba és az sem szép!valami tipp hogy erőssebb legyen és tartson a hajam?2011. aug. 27. 14:34
1/3 anonim válasza:
milyen sampont használsz? vannak kifejezetten vékony hajra valók,amik tartást is adnak
2/3 A kérdező kommentje:
hát igen a sampon!próbáltam már az egyszerű gyógynövényeset meg a méregdrágát is!de nem nagyon van különbség..........most Shamtut használok
2011. aug. 27. 14:48
3/3 anonim válasza:
Nekem is szállós volt régebben, mert a kefém fogai műanyagból voltak. Nekem csak ennyi volt a prob. De természetesen nemtom h te milyen kefét/fésűt használsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!