Milyen sampon van ami egyben korpás és zsíros hajra van?
Sampon nevet nem tudok, de en ujabban elkezdtem szodabikarbonat hasznalni hajmosashoz. Egy fules kubliben (muanyag kiskancso) szorok kb. 2-3 evokanal szodabikarbonat, felengedem kb. 2-3 deci vizzel es a zuhany alatt a vizes hajamra locsolom. Nem az egeszet, hanem locsolok egy kicsit, dorzsolom, locsolok megint, dorzsolom stb. Mikor kesz, nagyon alaposan kioblitem es almaecettel oblitem le. Vettem ures sprickalos flakont, abba raktam almaecetet es azzal sprezek a hajvegekre, neha a hajtore is. Allni hagyom rajta amig lefurdok es a vegen kioblitem az ecetet a hajambol.
Eloszor nem akartam elhinni hogy ez igy jo lesz, de azt tapasztalom - immar sokadik alkalomra - hogy egyaltalan nem zsiros a hajam, ha megvakarom a fejborom akkor nem hullik a korpa, es nincs ugy osszeesve, azaz van tartasa. Az ecetszag is elmulik amint megszarad a hajam. Igy nyaron hagyom szaradni levegon, mire beerek meloba meg is szarad es nincs szaga. Ha hideg van kint akkor hajszaritoval.
Szerintem egy probat meger :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!