A hajszinező teljes kifog kopni a hajamból? Vagy sose lesz utána olyan mint régen?
szia!nekem a vörös nem jött ki.(fodrászkellékesnél vettem , dobozos színező.)
de a spray teljesen eltünt!:)
én ezeket tapasztaltam:)
Én tapasztalatból mondom hogy nem fog kijönni!Nekem 1-2 évbe telt mire eltűnt a hajamból a vöröses árnyalat,borzasztó volt!Pedig én is zöld szemű,fehér bőrű,szőke hajú vagyok,de borzalmasan állt.
Jól gondold meg,ha rózsaszínes az alap bőrszíned(hideg típusú) akkor felejtsd el,de ha sárgás(meleg típusú) akkor a vörös főnyeremény neked!
Köszi nektek, igen piroskás arc, barna bőr, de ez h 1-2év mire kijön ez rémisztő, nekem kb 1hónapra kéne..
Régen használtam habot, lilát, az 1mosás után teljes kijött(londa color trendes volt). Csak abba nem volt vörös, meg már a boltokba se látom. De mivel írtátok hogy nem jön ki így megnem csinálom, jó nekem így a hajam. Am a szemem nekem is zöldes, de barnával. De maradok szőke.
Uhh én is pont a palette-t néztem, még jo h nem vettem meg.
Okés, köszi, nekem is mondták már, hogy ne rontsam el, mert sokan szeretnének ilyet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!