Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajszinező teljes kifog...

A hajszinező teljes kifog kopni a hajamból? Vagy sose lesz utána olyan mint régen?

Figyelt kérdés
6-8mosásos vörössel szeretném befesteni, de csak akkor ha utána olyan lesz mint most, mert nagyon szép a hajam, olyan mintha melírozva lenne, és szőkésbarna, világos szőke tincsekkel. És csak szeretném megnézni milyen lennék vörössel. Képszerekesztővel már néztem, és jól állt, és úgyis az a 6-8mosás kikopna kevesebb mint egy hó alatt..márha tényleg teljes kijön, mert félek h elvesztem a tincseket.
2009. ápr. 16. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:

szia!nekem a vörös nem jött ki.(fodrászkellékesnél vettem , dobozos színező.)

de a spray teljesen eltünt!:)

én ezeket tapasztaltam:)

2009. ápr. 16. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:
A hajam eredetileg olyasmi színű lehetett,mint a tiéd,és nem jött ki nekem se belőle a vörös hajszínező.Kopott,de a vörösessége megmaradt.Szerintem ne csináld.
2009. ápr. 16. 20:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Én tapasztalatból mondom hogy nem fog kijönni!Nekem 1-2 évbe telt mire eltűnt a hajamból a vöröses árnyalat,borzasztó volt!Pedig én is zöld szemű,fehér bőrű,szőke hajú vagyok,de borzalmasan állt.

Jól gondold meg,ha rózsaszínes az alap bőrszíned(hideg típusú) akkor felejtsd el,de ha sárgás(meleg típusú) akkor a vörös főnyeremény neked!

2009. ápr. 16. 20:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi nektek, igen piroskás arc, barna bőr, de ez h 1-2év mire kijön ez rémisztő, nekem kb 1hónapra kéne..

Régen használtam habot, lilát, az 1mosás után teljes kijött(londa color trendes volt). Csak abba nem volt vörös, meg már a boltokba se látom. De mivel írtátok hogy nem jön ki így megnem csinálom, jó nekem így a hajam. Am a szemem nekem is zöldes, de barnával. De maradok szőke.

2009. ápr. 16. 20:56
 5/7 anonim válasza:
Nehogy kipróbáld! Én még régen palatte-s színezőt próbáltam ki, és bár ne tettem volna! Nem jött ki a hajamból, nem volt szép.
2009. ápr. 17. 14:41
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem is iylen természetes melíres hajam van és iylen bronzos barnás buru vok ugy máson no teccik a voros haj de én a te helyedben nem rontanám el A HAJAM mert lehet h má nemfog belole teljesen eltunni,vagy csak non sokára ugye megkell vallanunk h nemmindenki orulhet iylen szép terészetes melíres hajnak ez nemmindennapi és mondjuk nekem a fodrásznom is monta h iylen hajszínt nem lehet keverni?)))ugyhogy légy buszke h ilyen hajad van és ne rondss el!!!mások non orulnének iylen hajnak
2009. ápr. 18. 10:26
 7/7 A kérdező kommentje:

Uhh én is pont a palette-t néztem, még jo h nem vettem meg.

Okés, köszi, nekem is mondták már, hogy ne rontsam el, mert sokan szeretnének ilyet:)

2009. ápr. 18. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!