Hogy és mivel tüntethetem el, ha kiszívták a nyakam?
Figyelt kérdés
Vasárnap történt, és legkésőbb csütörtökig, v péntekig jó lenne, ha már nem lenne ott.
Köszi előre is az ÉRTELEMS válaszokat!
2011. aug. 23. 21:21
21/24 A kérdező kommentje:
Pedig nem "kamus" a sztorim, mert így van!
Pont, h átöleltem és ő ak csinálta. Nem nagyon éreztem az egészet, és nem sokkal utánna mondta, h azért takard el a hajaddal.
2011. aug. 23. 22:12
22/24 anonim válasza:
vágj félbe egy citromot és tartsd rajta ameddig csak bírod
vagy a fogkefére tegyél fogkrémet és a kiszívott területet dörzsöld vele nem fog mindjárt eltűnni de halványodni fog
24/24 anonim válasza:
Na persze, ne mondd már, hogy nem érzed, hogyha szívják a nyakad. Még magadnak is hazudsz hallod, így hogy higgyen neked a barátod?! Ahelyett, hogy tanácsokat kérsz itt, hogy hogyan tüntesd el egy megcsalás nyomát inkább azért kérj segítséget, hogy hogy ne legyél hazug ribanc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!