Miket szoktatok venni a dm-ben? (márka/fajta/ár/mire használod[ ha nem egyértelmű ], kor/nem)
Figyelt kérdés
és még egy dolgot had kérdezzek meg!:)
hogyan van a kártyával ez az akciós dolog? azt tudom hogy minden vásárlás előtt kell odaadni, meg hogy 200 forint egy pont, de hány pontért kapunk kedvezményt, és mennyit? meg van olyan hogy pontok nélkül a kártyásoknak van kedvezmény?
köszönöm szépen a válaszokat előre is :)
2011. aug. 23. 16:29
11/14 anonim válasza:
Ott szoktam venni:
extrudált mogyorós bioköles ♥
tusfürdő, dezodor
körömlakk (néha Avonból is)
arcradír, tonik, himalájai sószappan
színfogó kendő
szappan
sütőpapír
12/14 anonim válasza:
Szoktam venni Balea körömlakklemosót, néha smink cuccokat, Dulgon kids és Babylove sampont, Fructis balzsamot, Balea tusfürdőt, sprayt, borotvazselét, borotvát, gyantát, ilyesmit.
13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek ♥ :)
2011. aug. 23. 20:34
14/14 anonim válasza:
Én elég sűrűn járok dm-be.
Általában hajfestéket,gyantát,körömlakkot,testápolót,tampont,hővédőt szoktam venni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!