Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Holnap megyek először kozmetik...

Holnap megyek először kozmetikushoz, mire számítsak?

Figyelt kérdés
Holnap délután megyek először,arctisztításra,mert nagyon pattanásos,mitesszeres a fejem.Az lenne a kérdésem,hogy le kell-e vetkőzni fölülről,akkor is ha csak az arcomat babrálja?A másik kérdésem,meg az hogy én általában epilálni szoktam a bajuszkámat,és pont most ilyen "növő" fázisban van,mert még kb. csak 1 mm-es,és így még nem lehet mit kezdeni vele,meg most olyan furi,mert olyan mintha borostás lenne,nem tom hogy miért.De csak akkor látszódik,ha nagyon közelről nézem magam a tükörbe,egyébként meg egy pici alapózót szoktam rá tenni.Szóval ez nem ciki,hogy van egy kis bajszom??
2009. ápr. 16. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem kell levenni a felsőd, és sztem nem gáz a bajusz.
2009. ápr. 16. 15:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bemész, ráülsz a székre, ő megtisztítja az arcod. 30 percre berakod a fejed egy melegítő búrába amitől kinyílnak a pólusok és leizzad az arcod. Aztán beülsz a székbe, a kozmetikus letekeri a támlát hogy feküdj, lámpát húz az arcod felé, ő meg a fejedhez ül. Becsukod a szemed, ő 10-20 perc alatt végez az arcoddal. Közben mondhatod neki, hogy gyantázza le a bajszod (nem fog sem röhögni, sem meglepődni, naponta csinál ilyet mert KOZMETIKUS és kínosabb helyeket is gyantáz a bajusznál) ráadásul az csak kb +2-300 forint kiadást jelent. Aztán még 1 órát ott ülsz mert hüsítő, nyugtató krémeket rak az arcodra, aztán mehetsz isten hírével :) az arcod baromi csúnya lesz aznap és másnap, de harmadnapra nagyon szép lesz. Ennyi.
2009. ápr. 16. 15:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A felsőt nem kell levenni, de az arcod 2 napig kicsit csúnya lesz és érzékeny. A bajusz kérdés idővel egyre kellemetlenebb lesz :( sajnos. Ha nem múszáj ne epiláld, inkább csipesszel szedd ki a szálakat, így kevesebb szálat serkentesz az erőteljesebb növekedésre.
2009. ápr. 16. 15:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha egy jobb kozmetikus szalonba mesz, akkor a felsodet le kell venned, es o ad majd rad egy torolkozo anyagbol keszitett felsot. A nyaklancot is leveteti, hiszen amikor megmaszirozza az arcodat, es a dekoltazsodat, nyakadat is, akkor igy tud csak hozzad ferkozni.

De ne legyel szegyenlos, ha megker ra, hogy vedd le a felsodet!

Nem mindenkinel mukodik igy, de en 2 nagyon jo kozmetikusnal voltam mar, aki megmasziroz, es ad felsot a felsom helyett.

Ha kerdezi toled, hogy kersz-e arc, dekoltazs masszazst, kerjel mindenkepp, mert isteni! Ha van ra penzed, akkor mindenkepp. Ha nincs ra most kereted, akkor legkozelebb amikor mesz addigra gyujtsel arra is penzt.

A bajszoddal kapcsolatban kerdezd meg a kozmetikust, hogy mit ajanl neked, szokitest, esetleg gyantazast. Kerdezz batran tole, ezt ok is sokkal jobban szeretik!

Meglatod super lesz a borod utana, de most majd 4-6 hetente menjel el hozza!!!:)))

2009. ápr. 16. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
én eddig egyszer voltam egy szuper kozmetikusnál, ott le kellett venni a felsőm, és ahogy az előző írta, ő adott "ruhát". Nekem egyáltalán nem lett csúnya a bőrőm sem aznap, sem másnap. Olyan volt az arcom, mintha botox-szal kisimították volna. Semmi pirosság, semmi folt.
2009. ápr. 16. 15:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Azért nem szeretném levenni a felsőm,mert szőrtelenítenem kellene,és az gáz,ha látszódik a hónaljkutyám:)Majd hétvégén szőrtelenítek.De ha csak egy arctisztítás lesz,akkor ugye nem kell levenni?Bocsi hogy még egyszer megkérdeztem,csak biztos akarok lenni.A bajszommal kapcsolatba,télleg nem gáz,ha látja,hogy egy picikét ilyen borosta szerű??Legyantázni még nem lehet,mert nagyon pici,de közelről akkor is látszódik:(Mondjuk arra fele nem fog dolgozni,mivel ott nicsen se pattanásom,se mitesszerem.Ja és köszi a válaszokat:)
2009. ápr. 16. 17:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,lehet h le kell venni..de istenem emberek vagyunk ne legyél szégyenlős...gondolj bele,hogy a kozmetikus is volt fitalka és ő is szőrösödött...egyébként meg ha arctisztitásra mész akkor azzal fog foglalkozni és nem azzal h van-e szőröd vagy nincs.
2009. ápr. 16. 18:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Na megvolt,elmentem,nagyon kellemesen csalódtam,nagon kedves,rendes volt a kozmetikus csaj.A felsőmet nem kellet levennem,hála istennek..)De tényleg nagyon kedves volt,folyton beszélgettünk,meg elmondta hogy miket csinál az arcommal.A bajszomat bizti látta,de nem szólt,mondjuk nekem elé ciki volt,de túléltem.:)Most egy picit szebb lett az arcom,d nem sokkal,úgyhogy még fogok hozzá menni,az tuti.:)Köszi mindenkinek a válaszokat!:)
2009. ápr. 19. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!