A körmöt lehet zselével erősíteni?
Hát nekem is szükségem volt körömerősítőre mert növesztem a körmöm ez egy lakk teljesen átlátszó olyan mintha körömfény lenne 600-700 forintért vettem a rossmannban de dmben is biztos találsz
Hát lehet, de csak addig tűnik erősebbnek, amíg rajta van a zselé. Alatta nem tud fejlődni a köröm, és teljesen puha és hajlékony, gyenge lesz, mire rendbe jön, az több hónap.
Inkább használj körömerősítőt, rengetegféle van a piacon, a különféle blogokon tapasztalatokat is olvashatsz.
Létezik a zselés körömerősítés. Ilyen esetben egy leoldható zseléréteg kerül a saját köröm teljes hosszára, de vékonyabb, mint műköröm esetében, és a köröm hossza sem változik.
Árban eltérő, 2-3000-től már biztos találsz.
Off, de nem hagyhatom szó nélkül az utolsó válaszoló véleményét.
Szóval, kedves Utolsó!
A műköröm nem roncsolja a körmöt, csak a rossz műkörmös. Ezt persze Neked nem feltétlenül kell tudnod, de szeretem tisztázni a szakmámmal kapcsolatos tévhiteket.:) Az is butaság, hogy a köröm nem lélegzik a műköröm alatt, mivel a körömlemez elhalt sejtek tömegéből áll, és ezen okból kifolyólag egyáltalán nem lélegzik. (mert ami halott, az már nem vesz levegőt:))
Ha bármi egyéb kérdeés merülne föl, kérdezzetek nyugodtan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!