Hogyan kell használni a diffúzoros hajszárítót? Az én hajamnak is jó lehet?
Évekig vasaltam a hajamat, és meg kell mondjam, eléggé tönkrement. Most kezd újraéledni. Rendszeresen vágatom, hetente min. 1x pakolást is teszek a hajamra, ami száraz, töredezett hajra való. Ha kétszer mosok hajat egy héten, és van is időm, akkor mind a kétszer teszek pakolást a hajamra, mellette balzsamot is szoktam használni. Nyáron egyszer volt kivasalva a hajam, szárítani sem szoktam, ha csak nem muszáj (pl. nem száradt meg teljesen a hajam, de menni kell valahová).
Ha csak simán hagyom megszáradni a hajamat, eléggé torzomborz lesz, szanaszét áll a hajam, elég béna (ezért is kezdtem el vasalni anno).
Próbálta fonni többféleképpen is (egybe, kettőbe, több kissebbe is stb, de az eredmény nem olyan, mint amit szeretnék.
A fodrászom diffúzort ajánlott. Azt mondta, ettől szép hullámok lesznek a hajamba. Én kicsit tartok tőle, mármint, hogy beleakad a hajam. Meg az interneten a legtöbb helyen göndör hajúaknak ajánlják. Az én hajam vizesen kicsit hullámos-kócos, talán göndör is egy kicsit helyenként.
Az ilyen hajra is jó lehet a diffúzoros hajszárító? És azt hogy kell haszálni? Tippek, praktikák?
16/L
Nagyszerű göndör haj, diffúzoros hajszárító használata 7 lépésben:
1. A haj mosása és kondicionálása.
2. A styling terméket dolgozd el a hajadon fésűvel vagy a kezeddel.
3. Tedd a Sedusa hajszárító diffúzorjába a hajad. Figyelj arra, hogy a haj nagyobb tincsenként kerüljön bele.
4. A haj szárítását alacsony sebességen végezd. A hőfok lehet magasabb fokozat is, mivel a professzionális hajszárító levegője így sem túl forró.
5. Mikor a haj már majdnem száraz, végezz a diffúzorral körkörös mozdulatokat a fejbőrödnek támasztva, hogy a frizura volument kapjon.
6. Ha bárhol nedves maradt a hajad, tartsd fölé a diffúzort. Amíg meleg levegő éri a haj felületét addig formázható.
7. Fújd át a frizurád hideg levegővel, majd egy gyengébb hajlakkal.
*A Sedusa diffúzoros hajszárítóval pár perc alatt felfrissítheted a frizurádat. Spriccelj vizet (tipp:ásványvíz) a hajadra és egyszerűen szárítsd át.
Köszönöm! Ez nagyon hasznos válasz volt, ment a zöld kéz:)
És ahhoz, hogy tincsenként szárítsam a hajamat felcsatoljam a többit, hogy ne legyen útban? A haj alsó rétegétől jobb kezdeni szárítani, vagy a felső rétegétől?
ezen az oldalon minden kérdésedre választ találhatsz! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!