Befestettem a hajam, de nem olyan lett, mint amilyet akartam? (A többi lent)
Szóval sötétbarna a hajam eredetileg,és pár árnyalatot akartam világosítani,de vörös lett...
A fodrászkellékes ajánlott egy p betűs hajfestéket,már nem tudom mi volt a neve,világosszőkét 12%-os hidrogénnel.És a töve elég vörös lett,de lejjebb is!Segítsetek légyszi ha tud valaki valami jó festéket rá,amivel középbarna lesz.Köszönöm!
szerintem a fodrász leszívatja a festéket és akkor rá lehet kenni egy másikat. Én otthon nem kísérleteznék, mert a tövét megfogja a festék, a festett részen meg összekeverednek a festékek és ki tudja, milyen színe lesz.
Ha világosítani akarsz, melíroztass, mert akkor nem lesz 6 hetente lenőtt hajad, hanem csini marad tovább is.
Nekem pl. fodrász bekeni sötétbarnával az egészet (mert kissé ősz), aztán ha megfogta a hajamat, akkor tincsenként rászőkít, jó színe van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!