Sötétbarna festett hajamat befogná egy világosabb barna hajfesték?
Figyelt kérdés
Csokibarnára gondoltam, vagy étcsokibarnára. Szerintetek befogná a hajamat?2011. aug. 21. 16:19
11/22 anonim válasza:
Festett sötétbarnára platinaszőkét?? Csodaszép lesz :) Töve platina, majdnem fehéres, többi része meg sötétbarna marad. Na, ezzel a fodrász is csak hosszadalmas munkával tud mit tenni, ha össze-vissza festegeted.
12/22 A kérdező kommentje:
2011. aug. 21. 17:39
13/22 A kérdező kommentje:
[link] nem működik az első link...szóval erre az étcsokisra szeretném
2011. aug. 21. 17:41
14/22 anonim válasza:
ha befesti a szőkével utána nyugodtan befestheti a barnával!! Azt az 1 órát meg kibírja úgy olyan színnel is! Nyugi a hajadnak nem lesz ettől baja!! Ha utána még azonnal szőkével csinálnád akkor az már nem tenne jót,de így nem gond!
15/22 A kérdező kommentje:
Igen, de ha most szőkítem...akkor az majd megint ledobja a barnát ha ráfestem:S Meg már nem merem ennyire össze vissza festeni a hajam:S Nagyon sokat szenvedtem azért, hogy végre szép legyen. 1év kellett mire helyrejött:S
2011. aug. 21. 17:55
16/22 anonim válasza:
Akkor hagyd, míg a sötétbarna kopik egy picit és ha kopott (mert fog kopni) fesd rá a csokibarnát. Nem hinném hogy annyira világosabb árnyalat lenne a sötétbarnához képest!
Én is szőkéből lettem barna, de már 4-szer színeztem, mégis kopik! a tiéd is fog még!
17/22 anonim válasza:
vegyél vmi szőkéset,akkor talán világosbarna lesz a végeredmény:)
18/22 anonim válasza:
én befestettem régebben a syoss csokibarnával,na valami sötét lett,de ez után hülye fejemmel befestettem mogyoróbarnára,ugyan az a termék,nem vártam mást sötét lett,hagytam teljesen kikopni,igaz jó időbe bele tellett mire olyan nagyon fakó színe lett,azután befestettem az új Sbulime mousse 70-sel valódi világos barna, ha nem is péont olyan vol mint a képen,kissé sötétebb,de akkor is lenyűgözött...nem hittem volna hogy lehet még világosabb hajam,de lett,most még világosabbat akarok,szóval hagyom kikopni...no ezzel arra szeretnék kilyukadni,hogy ha hagyod kikopni,meg a nap úgyis kiszívja, szerintem nyugottan befestheted azzal a világosabb színnel...
19/22 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:) Akkor lehet várok még egy hónapot és utána ráfestem:)
2011. aug. 24. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!