Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért pattogok ki mindig...

Miért pattogok ki mindig intim szőrtelenítéskor?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nem vagyok már kezdő a szőrtelenítésben. Elég régóta teljesen leborotválom az intim testrészem, de valamiért mindig kipattogok. Pattanás szerű pöttyök jelennek meg, és nagyon idegesítenek, számomra is visszataszító, nemhogy egy srácnak. Nem tudok már mitkezdeni a helyzettel. Próbáltam azt is hogy borotválkozás után Neugronormonnal bekenem de az sem segített. Valami tipp? ( gyantát a lábamon se bírom,nemhogy ott lent, epilátor meg túlságosan " felszedi" a bőrőm kiszárad stb..

szóval aki borotválkozik mit ken rá utána,hogy puha legyen a bőr és ne piros pöttyös?

2009. ápr. 15. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
vegyél alkoholt a gyógyszertárba és fertötlenitsd le utána kicsit csip ha vérzik de kibirható:) jahm meg ha utána mikor nő vissza 2 nap amikor pici és be akar fordulni akkor vegyél vagy ha van dörzsis szivacsot és a dörzsis résszel jól dörzsöld át meg sok tusfürdöt hozzá és nem fog benőni :) csak segiteni probáltam :) sziia:)
2009. ápr. 15. 16:53
 2/8 anonim ***** válasza:

megint én első :)

ha már piros és látsz benne szőrt akkor azt huzd ki! és akkor gyógyul is és nem is fog egy darabig kinőni a szőr mint a gyanta :)

2009. ápr. 15. 16:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én az 1. intim borotválásom óta(szeméremdombot borotválom csak) utána mindig bekenem tégelyes niveával.Így nem lesz piros,viszont 1-2 helyen olyan.Amiko nől a szőr én is azt csinálom amit az előző válaszoló írt.Fogom és kitépem a szőrt,nem a legjobb dolog,meg néha nehéz is megfogni,de megéri!:)

2009. ápr. 15. 17:03
 4/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. Kitépni a szőrt? Nekem az nem nagyon jött még össze.. kb 1cm-es szőrt nem tudom megfogni.. körmöm is pici..

csipesszel is kilehet nem?

És nemtudjátok véletlenül,hogy a pattanásszerű pöttyök miértvannak? Valamikor ugyanúgy kilehet nyomkodni mint a pattikat.

2009. ápr. 15. 17:48
 5/8 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

Én sem kézzel próbáltam kitépni a szőrt,csipesz az kiszedi.Nekem azt is kiszedte ami még éppenhogy kezdtett a bőr alól kibújni.:)

2009. ápr. 15. 17:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Kézzel ne csinál nem érsz vele semmit meg hát lehet csak csúnyább lesz ha nyomkodod ugyhogy hagyd:) a csipesz a legjobb én is azt használom!:)
2009. ápr. 15. 18:03
 7/8 A kérdező kommentje:
csipsszel egyesével nagyon fájdalmas, és nem 10 perc.. :D
2009. ápr. 16. 14:57
 8/8 anonim ***** válasza:
szépségért meg kell szenvedni...én mindig ezt mondom magamnak :D tudom hogy nem 10 perc de én sem tudok jobban sajnos:S:D
2009. ápr. 16. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!