Miért pattogok ki mindig intim szőrtelenítéskor?
Sziasztok. Nem vagyok már kezdő a szőrtelenítésben. Elég régóta teljesen leborotválom az intim testrészem, de valamiért mindig kipattogok. Pattanás szerű pöttyök jelennek meg, és nagyon idegesítenek, számomra is visszataszító, nemhogy egy srácnak. Nem tudok már mitkezdeni a helyzettel. Próbáltam azt is hogy borotválkozás után Neugronormonnal bekenem de az sem segített. Valami tipp? ( gyantát a lábamon se bírom,nemhogy ott lent, epilátor meg túlságosan " felszedi" a bőrőm kiszárad stb..
szóval aki borotválkozik mit ken rá utána,hogy puha legyen a bőr és ne piros pöttyös?
megint én első :)
ha már piros és látsz benne szőrt akkor azt huzd ki! és akkor gyógyul is és nem is fog egy darabig kinőni a szőr mint a gyanta :)
Szia!
Én az 1. intim borotválásom óta(szeméremdombot borotválom csak) utána mindig bekenem tégelyes niveával.Így nem lesz piros,viszont 1-2 helyen olyan.Amiko nől a szőr én is azt csinálom amit az előző válaszoló írt.Fogom és kitépem a szőrt,nem a legjobb dolog,meg néha nehéz is megfogni,de megéri!:)
köszönöm a válaszokat. Kitépni a szőrt? Nekem az nem nagyon jött még össze.. kb 1cm-es szőrt nem tudom megfogni.. körmöm is pici..
csipesszel is kilehet nem?
És nemtudjátok véletlenül,hogy a pattanásszerű pöttyök miértvannak? Valamikor ugyanúgy kilehet nyomkodni mint a pattikat.
utolsó vagyok.
Én sem kézzel próbáltam kitépni a szőrt,csipesz az kiszedi.Nekem azt is kiszedte ami még éppenhogy kezdtett a bőr alól kibújni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!