Most ez komoly, hogy egyesek szerint már a hátratűzött frufru is gáz? : D
Figyelt kérdés
Most olvastam itt egy kérdésnél, hogy páran rondának találják:D Egyszerűen nem értem, hogy mért ronda. Én szinte állandóan úgy hordom, mert így kényelmes, így érzem jól magam és nem lóg a hajam állandóan a szemebe. Elmondaná nekem valaki, hogy mi a gond vele?:D
Ja és 20 éves lény vagyok:)
2011. aug. 18. 15:59
1/6 anonim válasza:
hosszúkás archoz és magas homlokhoz nem áll jól pl
2/6 anonim válasza:
Szerintem rossz tapasztalat. Sokaknak nem áll jól a magas homlokuk miatt. Lehet, Te azok közé tartozol, akiknek jól áll :) Ha így érzed jól magad, akkor hordd büszkén :D
3/6 anonim válasza:
Ha egy olyan lányon látod, akinek nem áll jól, akkor te is rondának találod. Nem áll jól mindenkinek minden.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát nekem ovális fejformám van, és szerintem jól áll:)
2011. aug. 18. 16:10
5/6 anonim válasza:
régen én is így hordtam,sőt még mostanában is szoktam úgy hordani
bár nekem az oldalfrufru sokkal jobban áll mintha fel lenne tűzve ezért most pl nincs felcsatolva
6/6 anonim válasza:
Nekem magasabb a homlokom, de jól áll a feltűzött frufru! Mások szerint is. 23/Lény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!