Syoss, hajegyenesítő balzsam/hab/krém, valóban jó hajegyenesítésre, tapasztalat?
Figyelt kérdés
nem ismerem ezt a terméket. menniba kerül és megéri az árát? vagy ez csak egy ilyen vasalást megkönnyítő dolog?2011. aug. 17. 21:04
1/4 anonim válasza:
800-1000 Ft körül... Nem egyenesít, csak vasalást könnyít. De egy balzsam/hab/krém mégis mitől, mégis hogyan egyenesítené ki a hajadat, csak úgy önmagában?
3/4 anonim válasza:
Bár én nem Syoss-ból próbáltam, hanem Glis klur-ból ilyen hajegyenesítő sampont+balzsamot, de semmit se használt. A vasalás se lett könnyebb. Bár én magával a Syoss-sal se vagyok megelégedve... száraz hajra való samponját használom, de nem veszem észre hogy javítana a helyzeten. A hővédője az viszont jó. Inkább vegyél száraz hajra való sampont (mert ha vasalod, száraz lesz a hajad),többre mész vele.
16/L
4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2011. aug. 19. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!