Mitol nohet nagyon gyorsan a hajam?
Ne vágasd le vagy egy évig..nekem így nőt meg!Sztem semmitől nem fog gyorsabban nőni!!Pakolás lehet: Kallos tejproteines 800ml 800 Ft volt nekem!
21L
Leírom neked az én haj ápolási praktikámat.. Nálunk ez amolyan családi hagyománnyá vált..: végy 1 avokádót, villával tord össze, tegyél rá 1 evőkanál olívaolajat, esetleg egy kis kokusztejet és ezeket keverd össze:) meglátod, h nagyon hatékony, 1 heten csak egyszer használd, hagyd a fejeden 20-15 percig és utána mosd le, majd moss hajat a samponnal és balzsammal, amit használsz! Szép eredményt fogsz elérni, nekem legalábbis 1 hónap alatt 2 inch-et nőtt a hajam.. Nem tudom, h mennyi cm-Ben, mert itt Kanadában inchbe mérünk
Remelem tudtam segíteni!:).. És az 1 ek mézet se felejtsd ki..persze ettől elbűvölő lesz a hajad, akar 1 használat után is! Próbáld ki, megéri...
Ha bevált, mindenképpen írd meg privát üzibe! Köszi
Ezt a választ te írtad.
Nekem csak a hajvitaminok hatottak, de azoknak az eredménye sem volt olyan hú de jó.
A titkos recept: türelem és megfelelő ápolás. Combig érő hajam van, úgyhogy tudom mit beszélek. :) Én is kipróbáltam minden vackot (hajszeszek, pakolások, ricinusolaj, stb.), de egyik sem használt.
2 inch=5,08 cm
Mindig inchben mérem a hajam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!