L'oreal Casting Creme Gloss ugyanannyira tartós mint egy hajfesték vagy hamarabb kikopik?
Figyelt kérdés
A barnás árnyalatok érdekelnek
-étcsokibarna
-csokoládé
-gesztenye krém
-jeges gesztenye
Tapasztalatokra lennék kíváncsi:) Ha valaki esetleg ezek közül próbálta valamelyik árnyalatot akkor érdekelne, hogy mennyire lett hasonló a színe mint a dobozon.
2011. aug. 16. 10:14
1/3 anonim válasza:
a pralinét(majdnem ugyanaz mint a csoki) próbáltam,nekem hamarabb kikopott.
2/3 anonim válasza:
Én az étcsokibarnát próbáltam. Először kicsit sötétebb volt mint ami a dobozon van, bár nekem alapból is sötét volt a hajam. Egy hónapja festettem vele,azóta egy keveset kopott csak. Remélem azért valamennyit tudtam segíteni.((:
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi válaszokat:) Akkor lehet kipróbálom, mert annyira szép színei vannak és ammóniamentes is:)
2011. aug. 16. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!