Egy fodrásznak tudnia kell, hogy mi áll jól az embernek?
Figyelt kérdés
Tehát ha azt mondom neki, hogy vágja olyan hosszúra, ami szerinte jól áll nekem, akkor meg tudja csinálni? :)2011. aug. 16. 08:02
1/4 anonim válasza:
igen,de azért az se mindegy,hogy neked az mennyire tetszene
2/4 anonim válasza:
Engem talán életébe először látott, és meg tudta csinálni azt a frizkót ami jól megy az arcomhoz, alkatomhoz, szememhez stb. Én is úgy mentem oda, hogy ami szerinte jól fog állni. És jól állt. :)
3/4 anonim válasza:
Elvileg tisztában kell lennie vele. Gyakorlatilag ilyet ne csinálj olyan fodrásszal, akinek nincs referenciája, nekem már kétszer is rendesen elszúrták a hajam így - az elsőnél jól állt ugyan a frizura, de egyáltalán nem tetszett, a második meg vágott egy tök béna hajat, ami egyáltalán nem állt jól...
4/4 anonim válasza:
persze
bár azt te is megtudnád állapítani magadnak,hogy pl nekem szögletes az arcformám,akkor nekem jól áll ez a Victoria Beckham-es frizura:
bár én eddig sosem mondtam azt a fodrásznak hogy olyat vágjon ami jól áll hanem kitaláltam hogy nekem tetszik az emo stílus,ezért mondtam neki hogy olyan emos hajat akarok,persze nővérem meg ott variált és végül az lett belőle hogy hátul rövid és előre ugye egyre hosszabb lesz ...
a haj magában jó volt csak éppenséggel nekem nem állt jól :'D
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!