Van olyan amitől dúsabb lesz a hajam?
Kb. ilyen az enyém is,sőt talán pont ilyen : [link]
Használtam körömerősítő,hajhullás elleni tablettát is,sörélesztő tabletta épp valamelyik nap fogyott el,ricinusolaj hajpakolást is használok és egyszer használtam Bánfi hajszeszt.Mikor szárítom a hajam fejjel lefele csinálom,mert attól is dúsabb hatást kelt,de az csak addig tart míg meg nem fésülöm
ok,nem fogom szétfújni hajlakkal a fejem,hogy egy napig valahogy álljon,főképp nem mindennap
más tipp?
Hajlakk is ugyanolyan káros, mint a legtöbb bolti hajfesték.
Ha használtál már sok mindent, akkor nem nagyon tudsz ellene tenni semmit. Nekem talán még annyi sincs, mint amit a képen belinkeltél. Úgyhogy szerintem genetika.
Talán a hennát mondanám, de az vörösre festi a hajat, de arra írták sokan, hogy erősebb lett a hajszáluk és sűrűsödött is, dúsult.Persze ha eredeti a henna.
Más tippem nincsen.
értem,köszönöm
hát tuti genetika anyumnak is kb. ugyan olyan,mint az enyém,apumnak meg alig van haja :D persze mamának nagyon erős,dús haja van :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!