Mi lehet a gond a borotválásnál? Esetleg milyen más módszert ajánlotok?
Figyelt kérdés
Mikor leborotválom pl a hónaljam, nagyon rossz lesz utána. Egyből borotválás után nagyon érzékeny a bőröm, ami még rendben is volna, de amint egy kicsit kinőnek a szőrszálak, akkor "szúrnak" és rettentően kellemetlen érzés. Ilyenkor rend szerint bepirosodik meg minden. Pedig habbal próbáltam, fürdés után... Egyesek szerint ez normális, meg fogom majd szokni, de ez kinzás nekem. Egyszerűen nem birom ki. Lehetséges, hogy nekem egyszerűen a borotválás nem megfelelő, és inkább mással kéne próbálkozni? Vannak ilyen szőrtelenitő krémek, azok jók?2009. ápr. 14. 09:47
1/5 anonim válasza:
Ne várd meg, amíg szúr, mert akkor begyulladhat attól, hogy magadat szúrod. Borotváld minden reggel és akkor nem lesz baj.
2/5 anonim válasza:
Nem gyakori az egy kicsit? Erre szerintem nincs lehetőségem és időm se sajnos :( Viszont nem hiszem, hogy mások minden nap borotválják, vagy igen? Köszi a választ!
3/5 A kérdező kommentje:
Elnézést, előző is én voltam...
2009. ápr. 14. 10:02
4/5 anonim válasza:
én első
Nem gyakori (a férfiak is mindennap borotválkoznak)
Én reggel a zuhanyzás alatt "végigszaladok" magamon, 5 perc alatt kész vagyok minden borotválással. Ha nem csinálod naponta, akkor elkezdenek nőni a szőrszálak, főleg hónaljon, intim területen, ahol dörzsölődik, elkezdik irritálni a bőrödet, ami begyullad.
Hidd el pár perc és kész.
5/5 anonim válasza:
Sztem használj gyantát. Ezt csak hetente, két hetente csak 1x kell használni. Eleinte egy kicsit fáj, de meg lehet szokni, és utána nem bök. És nem erősődik meg a ször, ergo, ha vmi miatt elmarad, nem lesz rögtön akkora hónaljkutyád, hogy Beethoven elszégyelné magát mellete...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!