Kirágtam a számat, mit tehetnék rá?
Figyelt kérdés
Mézet olvastam, de az csípi. Ajakbalzsam nem nagyon használ rá, testápolót meg nem merek rárakni, mert félek hogy nem figyelek oda, és véletlenül lenyalom, meg amúgy is az ajkam belső része fáj. Sebes az egész, alul felül, és folyik belőle valami lé (az este megszáradt, reggelre összetapadt mindkét ajkam, mintha összeragasztották volna..). Esetleg van valami patikai kenőcs, ami jó az ilyenekre?2011. aug. 15. 11:50
1/4 anonim válasza:
Szia.Régebben én is rágtam a számat,de be szoktam kenni egy kis ajakbalzsammal és azóta már leszoktam.Nekem elég jól rendbe hozta,mert vannak benne különböző vitaminok. Szerintem a Nivea vagy kifejezetten ajakra való krémek helyre hozzák. :D
2/4 anonim válasza:
Én is rágom sajnos a számat. :( Igyekszem leszokni róla, mert elég csúnya lesz. Neogranormonnal kend, vagy Bepanthennel.
3/4 A kérdező kommentje:
Én is leszoktam már, de tegnap úgy felbszott egy ismerősöm, oda se figyeltem, és hopp, ilyen lett.
Na de soha többet, inkább megőrzöm a hidegvérem.
2011. aug. 15. 12:56
4/4 anonim válasza:
Én is már vagy úgy fél éve nem rágtam a szám, de most vasárnap azt vettem észre hogy mégis rágom. Most rohadtul fáj ha hozzáérek vagy súrolja a kaja. [13/F]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!