Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Itthon ülős napokra melyik a...

Itthon ülős napokra melyik a jobb megoldás? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

Melltartóval - melltartó nélkül?

Dezodorral - vagy nélküle? (olvastam, hogy nem tesz túl jót a bőrnek, ezért kérdezem.)

A hajamnak az a jobb, ha kiengedem, vagy összefogom?

Ha ált. nem sminkelek, ilyenkor hagyjam az arcom, vagy kenjem vmilyen. hidratálóval.

Köszönöm a válaszokat!

2011. aug. 14. 10:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
74%

nekem a melltartó mindig alap... egyszer elfelejtettem suliba venni reggel, mert olyan kómás voltam, és buszon vettem észre a nagy rászkódásnál.. nem volt gááz :DD

dezodort csak nagyon nagyon ritkán használok, mert nem vagyok büdös... amikor eszembe jut, vagy ha sportolok.

szóval szerintem nélküle!

rövid hajam van, de szerintem is jobb felkötve kis nyomi kontyba vagy ilyesmi, az olyan cuki :D

no smink, és tonik hidratálóval sosem árt :)

2011. aug. 14. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!