Göndör haj? Nektek tetszik?
kb.ilyen a hajam csak sötét barna és nem fényes...
Nagyon nem szeretem mert kezelhetetlen és a vasalás is csak 1napig tart.Viszont nem akarom minden nap vasalni mert az meg jobban tönkreteszi:(
Balzsamot is használok rá...Mitől lehetne fényes?
szerintem szép a göndör haj :))
mármint attól függ,kinek
ha például egy kerekebb arcú lánynak van göndör haja,az szerintem elég béna mert a göndör hajtól még pufibbnak látszik a feje :s
a képen amúgy nagyon tetszik hogy olyan rövidebb :P
bár szerintem ne akarj olyan lenni mint a fotómodellek,nekik is csak azért fényes a hajuk mert ráfújnak vagy 5 kiló hajlakkot,meg még átszerkesztik a képeket is ...
Szia :)
Nekem is ilyen gondor hajam van,csak kicsit aprobb,és fehéres szoke,jeges színu.Mindenki magkérdi,hogy meg e foghatja a hajam,bele turhatnak e,mert olyan jo és sexy.
Szoval én nagyon szeretem,de vannak olyan napjaim,mikor muszáj kivasalnom,mert egyszeruen kell a változatosság.
Hát a kép nem tudom,hogy mennyire ésszeru,mert általában az a jellemzo a gondor hajra,hogy száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!