Gyorsabban fog nőni a hajam, vagy "csak" szebb lesz?
Figyelt kérdés
Egy hete használok rá Varga hajcseppet, hetente kétszer ricinus olajat. Reggel a hajcseppet, és délután teszem fel a ricinust, hogy legyen elég idő a kettő között.
Mellé vettem vitamint is, ami hajszépítésre van, és időnként eszek mellé élesztőt is.
Sajnos elégette a fodrász a hajam, kénytelen voltam levágatni, még mindig kicsit száraz, ami maradt a hajamból. Most ilyen rövid:
Szeretném, ha minél hamarabb ilyen hosszú lenne:
2011. aug. 13. 07:14
1/5 anonim válasza:
Hát... évekre számíts! Legjobb esetben 2 cm-t nő a hajad egy hónapban!
2/5 A kérdező kommentje:
:(
Akkó' beszerzek pár parókát.
2011. aug. 13. 07:36
3/5 anonim válasza:
a fodrasz elégette?? uristen!
amugy szerintem nem olyan veszes a hajad,ha ekkora
nehogy parokat hordj!:D
4/5 anonim válasza:
nekem fél év volt, ricinus olajjal, revaliddal, sörélesztő tablettával együtt, még fülig érő hajból megnőtt akkorára, mint amekkora neked most a képen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!